Toekomstige veiligheid

Een groot aantal gerenommeerde auteurs uit het bedrijfsleven, de overheid, de maatschappelijk organisatie en het onderwijs geven hun visie op het begrip ‘toekomstige veiligheid’.

Het boek ‘Na Vandaag’ presenteert een andere en prikkelende kijk op wat veiligheid in de nabije toekomst voor ons als individu en samenleving kan gaan betekenen.

De initiatiefnemers van het boek zien toepassingen in het onderwijs als les en leerstof en bij het uitwerken van scripties en cases. Binnen de overheid zien wij mogelijkheden voor politieke agendavorming. Het bedrijfsleven, niet alleen binnen het veiligheidsdomein, kan aan de hand van de essays innoverende ontwikkelingen starten. De essays zien wij als een prima basis om onderzoeksvragen te formuleren op welke wijze toekomstige veiligheid vorm kan krijgen.gerealiseerd kan worden in de realiteit.

Na Vandaag’ is een initiatief van de Stichting Innovatie voor Veiligheid (SIVV), een ongesubsidieerd innovatieplatform voor veiligheidsvraagstukken om Nederland veiliger en comfortabeler te maken.

Initiatiefnemers:

Paul Pattynama en John van Trijp

Redactie:

Rob Brons en Peter van Lochem

Noteer de datum!

26 november 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *